tirsdag 26. august 2008

Høstens vesketrender

Nå går trenden mot mørke, varme farger i skinn, ull og kordfløyel. Det blir satset på store, slappe vesker som man bare kan slenge over kroppen eller skulderen på buddhistisk vis. Dette gjelder særlig i semsket eller annet mykt skinn og i fargene sort, brunt og beige.
Pels er en viktig detalj, og den etniske bohemmoten fortsetter visst en stund til. Man trenger med andre ord ikke å være redd for å vise seg i en strikket veske.
Her er mine økonomisk realistiske favoritter, som de fleste lett kan få tak i:

Romslige hverdagsvesker


Beige veske fra Bianco, finnes også i sort(450 kr)
Sort baggy shoppingveske fra Bianco (340 kr)
Sort og classy fra H&M, finnes også i løvegul og vinrød(249 kr)Sort slangeskinnsveske fra Warehouse (ca 500)Kastanjebrun og baggy fra H&M. Fåes også i sort og rød (149 kr)Brun patchwork fra H&M (198 kr)Stor og digg, baggy veske som man bare kan slenge over kroppen med de lange reimene (550 kr)Stilig sløyfe-detalj i sort semsket skinn fra WarehouseBrun skinnveske fra Warehouse som jeg vil haaa!Skuldervesker
Den grønne øverst er fra Bianco, koster 120 kr og finnes også i sort. Den sorte i slangeskinn under er fra Warehouse og koster ca 250. Den røde er fra H&M til 129 kr og finnes også i løvegul og sort. Den nederste her er i mørkegrønn lakk, og er fra Warehouse.

Jeg vil ha alle! :(


3 kommentarer:

  1. Jeg vil også ha alle! Lekre vesker, men det var litt vanskelig å lese det som står med liten skrift noen steder. Elsker bloggen din;)

    SvarSlett
  2. 1,4 og 7 var drømmen. selvom jeg likte alle da

    SvarSlett
  3. Takk for kjempegod veskeinspirasjon, liker flere av dem, blir vanskelig å velge.... :)

    SvarSlett